WELKOM OP ONZE MANEGE!

Schitterend gelegen aan de rand van Amsterdam in het Amsterdamse Bos

Activiteiten en Clinics

Naast de lessen, buitenritten en wedstrijden organiseren wij ook regelmatig andere activiteiten. Op de zondagmiddagen maken we hier tijd voor. Te denken valt aan dressuur- of springclinics van bekende trainers, ludieke wedstrijden, cursussen, diplomarijden of het inmiddels bekende Amstelland-Sinterklaasfeest.

Houd de online agenda, onze facebookpagina en de aankondigingen op de manege in de gaten!

De IWAN-trofee
Dressuurwedstrijd vernoemd naar het eerste paard van manege-eigenaresse Heleen van Meekren. De IWAN-trofee is een dressuurwedstrijd d.m.v. loting en een afvalsysteem. Niets is zeker bij deze wedstrijd, daarom is het altijd weer even leuk en spannend.

Er mogen 18 ruiters deelnemen, wanneer er meer inschrijvingen zijn wordt er geloot wie er mag starten en wie niet. De wedstrijd bestaat uit 3 rondes. In de 1e ronde strijden 18 ruiters tegen elkaar op 6 verschillende paarden waarvan er steeds 3 op hetzelfde paard rijden. Degene van de 3 die het beste scoort gaat door naar de volgende ronde. In de 2e ronde blijven er dus 6 ruiters over die het opnemen tegen elkaar op 2 verschillende paarden. De beste 2 gaan door naar de finale, een leuke en spannende wedstrijd!

De jaarlijkse Pas-de-deux wedstrijd

De leukste wedstrijd van het seizoen! Altijd gehouden rond de kerst. Een tweetal rijdt samen een dressuurproef, verkleed en op muziek. Een standaard pas-de-deux proef is verkrijgbaar aan de bar maar leuker voor deze unieke wedstrijd is natuurlijk zelf een proef schrijven! Vraag dan wel aan welke voorwaarden de proef moet voldoen.